Uitvaartverzorging

Het loslaten van iemand is een groots gebeuren. Het laat vaak een diepe indruk na in iemands leven. Zo’n moment wil men delen met dierbaren en vrienden. Een dergelijk afscheid moet meteen goed zijn, men kan het immers niet overdoen.

Ondanks het verdriet zorgen we samen met de nabestaanden voor een dag die bij alle betrokkenen een warme, mooie en liefdevolle herinnering achterlaat. Daar zet Begrafenisonderneming Jacobs zich al sinds de jaren 1950 voor in.

Al jaren een begrip in de regio

Rond 1950 heeft mijn vader, Joop Jacobs, zijn eerste stappen gezet in het uitvaartwezen. Eind 1950 nam Joop Jacobs de begrafenisonderneming over van de heer Van der Horst. Begrafenisonderneming J. Jacobs werd in en rond Groesbeek een begrip. Kwaliteit, persoonlijke zorg en aandacht tot in de kleinste details waren ook toen al hoofdeisen.

Lees meer over onze geschiedenis

Uitvaart in Groesbeek en omgeving

Al meer dan een halve eeuw is Begrafenisonderneming Jacobs een vertrouwd adres op dit gebied. Stap voor stap de voorbereiding treffen van het definitieve afscheid. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. Op de dag van het afscheid moet men weten dat alles geregeld is en dat het in vertrouwde handen is. Uw wens is onze zorg.

Lees meer over ons

Verzorgen van een begrafenis

Samen met u kunnen wij een geheel verzorgde begrafenis regelen. Bij een begrafenis zijn er diverse mogelijkheden. Er zijn katholieke, protestantse, Joden, privé en natuur begraafplaatsen, maar ook gemeentelijke of algemene begraafplaatsen waar iedereen gebruik van kan maken.

Lees meer over begraven

Verzorgen van een crematie

Naast begraven bestaat ook de mogelijkheid tot cremeren. Er zijn diversen crematoria in de regio waar u gebruik van kunt maken. U kunt na een plechtigheid, op een door u uitgekozen locatie, vervolgens gebruik maken van de faciliteiten die een crematorium in uw buurt u te bieden heeft.

Lees meer over cremeren

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Neem dan contact op via ons contactformulier of telefonisch op 024 – 397 67 00. Wij staan graag voor u klaar.