Bloemen

Rouwbloemwerk kan bestaan uit: rouwstukken, kistbedekkingen, bloemwerk in hartjes vorm of andere vormen en bijvoorbeeld rouwtakken of rouw boomstronken. Dit zijn robuuste takken of boomstronken die mooi opgemaakt worden met bloemen. Bloemen zijn niet alleen voor vrolijke momenten, maar ook voor momenten van rouw. Rouwbloemen zijn een uiting van liefde voor de overledene en bieden steun en troost aan de nabestaanden. Het is vaak het laatste dat aan een overledene mee gegeven kan worden. Door ruime ervaring in rouwbloemwerk kunt u erop vertrouwen dat uw bloemwerk bij ons in goede handen is. U kunt ook zelf uw bloemwerk bestellen bij uw eigen favoriete bloemisterij. Voor het rouwwerk dat besteld en geregeld wordt voor u, hebben wij tijdens het regelgesprek voorbeeld boeken bij. Daaruit kunt u uw voorkeur aangeven en ook kunnen wij u in contact brengen met de bloembinderij, zodat zij kunnen maken wat uw specifieke wensen hierin zijn. Kortom: er zijn vele mogelijkheden.

Rouwbloemwerk dient met veel zorg samengesteld te worden. Ieder rouwstuk wordt, indien het geregeld wordt via ons, in de bloembinderij gemaakt door zeer ervaren bloembinders. Bloemen worden rechtstreeks op de bloemenveiling besteld. Dit garandeert kwaliteit en houdbaarheid van de rouwbloemen. Heeft u speciale wensen voor het rouwboeket en staat de kleur of soort bloemen niet in de voorbeeld boeken? Laat het weten, het rouwarrangement kan in overleg geheel op uw eigen wensen afgestemd worden.

Heeft u speciale wensen voor het rouwboeket en staat de kleur of soort bloemen niet in de voorbeeld boeken? Laat het weten, het rouwarrangement kan in overleg geheel op uw eigen wensen afgestemd worden.

Bloemen bezorgen

Bloemstukken kunnen dagelijks, tussen 09.00 uur en 14.00 uur, afgegeven worden bij Uitvaartcentrum Sion. Daar worden de bloemstukken in eerste instantie, door de leveranciers of bezorgers, in de bloemenruimte gelegd. Zorg ervoor dat er wel de naam van de betreffende overledene, in de vorm van een kaartje of anderszins, aan het bloemstuk zit. Vervolgens wordt ervoor gezorgd dat het bloemwerk bij de juiste overledene terecht komt. Bezoekuren vinden meestal na 14.00 uur plaats. Daarom is het fijn dat de bloemen dan al bezorgt zijn en de betreffende bloemen bij de juiste overledene staan.