Over ons

Het loslaten van iemand is een groots gebeuren. Het laat vaak een diepe indruk na in iemands leven. Zo’n moment wil men delen met dierbaren en vrienden. Een dergelijk afscheid moet meteen goed zijn, men kan het immers niet overdoen.

Het is daarom van belang dat een uitvaart in alle rust en secuur wordt voorbereid. Wij zijn ons daar terdege van bewust. We gaan graag met u om tafel in een persoonlijk gesprek, zodat gezamenlijk de wensen van de overledene en nabestaanden kunnen worden verwoord. Samen werken aan dat unieke, persoonlijke en zeer mooie afscheid. Een afscheid dat uitdrukking geeft aan de persoon die is overleden, een afscheid dat liefde en respect uitstraalt. De mooie momenten van de overledene de revue laten passeren tijdens dit afscheid. Ieder mens is anders, zo ook ieder afscheid.

Al meer dan een halve eeuw is Begrafenisonderneming Jacobs een vertrouwd adres op dit gebied. Stap voor stap de voorbereiding treffen van het definitieve afscheid. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. Op de dag van het afscheid moet men weten dat alles geregeld is en dat het in vertrouwde handen is. Uw wens is onze zorg.

Wij hebben alles in huis en kunnen snel schakelen. De aanwezigheid van eigen vervoer, eigen personeel en een eigen uitvaartcentrum. Daarnaast verzorgen wij veelal zelf het drukwerk en hebben we korte lijntjes met onze kwalitatief goed aangeschreven leveranciers.

Een mooi en goed afscheid werkt mee aan uw rouwverwerking. Samen met je dierbaren iemand los laten. Samen in die kring, er voor u zijn in deze moeilijke periode, daar willen wij aan mee werken. Zowel gelijk na het overlijden, als na het afscheid, wanneer er nog vaak zoveel geregeld moet worden. Onze dienstverlening houdt namelijk niet op na de uitvaart, ook daarna staan wij  voor u klaar.

Begrafenisonderneming Jacobs heeft vertrouwen opgebouwd en is inmiddels een begrip geworden in Groesbeek, De Horst, Breedeweg, Milsbeek, Middelaar, Plasmolen, Mook, Molenhoek, Malden, de Heilige Landstichting en Berg en Dal. Wilt u meer weten over de totstandkoming van ons bedrijf en de daarbij behorende geschiedenis, lees dan verder bij onze geschiedenis.

We zijn lid van de BGNU, Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen. Dit lidmaatschap staat garant voor kwaliteit en hoge eisen. Ook is ons bedrijf keurmerkhouder van SKU, Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Zo worden we regelmatig getoetst aan de kwaliteitseisen van deze tijd.

Bekijk hier informatie over uitvaarten die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden.

Even voorstellen

portret 1-05-modified

John Jacobs

Dag, ik ben John Jacobs, 60 jaar oud en geboren in Groesbeek. Als kind ben ik opgegroeid met het uitvaartvak, want ik heb de uitvaartonderneming van mijn vader overgenomen. Dus als kind was ik er al mee verbonden. Ik ben getrouwd met Gemma en we hebben twee kinderen: Teun en Pim.

Ik vind het belangrijk dat al onze diensten voor u tot in de puntjes verzorgd zijn. Naar wens van de nabestaanden of na wens van de overledene. Ook moet er ook een goed contact zijn bij het regelen en verzorgen van de uitvaart met u. Ik ben me er van bewust dat je een uitvaart maar één maal kunt doen, dit kun je nooit meer overdoen. Dus daarom is het belangrijk om dit goed te doen.

Ik zet mij daar graag voor in.

portret 2-01-modified

Gemma Jacobs

Ik ben Gemma Jacobs, getrouwd met John. Ik ben 61 jaar oud en in Groesbeek – Breedeweg geboren. Begin jaren ‘90 ben ik in het bedrijf mee gaan werken. Ik beleef het nog steeds als een plezierige uitdaging de afspraken goed voor u te regelen. Ik doe vooral administratief werk en zodoende zult u mij vaak aan de telefoon krijgen.

Ook zorg ik samen met ander personeel voor de koffie/condoléance diensten in Uitvaartcentrum Sion. Het is fijn dit te kunnen verzorgen. Terwijl u rustig napraat na afloop van een uitvaartdienst zijn wij druk in de weer uw gasten te voorzien van een kopje koffie met iets hartigs of iets anders naar wens natuurlijk. Het doet goed dit na voldoening van de gasten te mogen doen.