Condoleance Dhr Johan Lamers

23-07-1972 - 25-07-2022

Condoleance
bericht sturen

Condoleances

R.T.J. Perenboom - 30-07-2022

Fam. Lamers, Gecondoleerd met het veel te vroeg overlijden van jullie zoon, broer en oom. Ik heb vroeger met Johan mogen samenwerken bij de Boerenbond. Van goederen uitpakken, klanten helpen, achter de kassa staan of zelf barcodes maken, Johan deed alles. Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Roy en Fam. Perenboom

M Nillesen - 29-07-2022

Gecondoleerd met dit verlies. Veel te jong. Johan was altijd betrokken bij het CDA. Scherpe analyses over maatschappelijke onderwerpen waren hem niet vreemd. We zullen hem missen. Véél sterkte gewenst!

Ton v tante Dien en ome Gerrit Peters - 28-07-2022

Heel veel sterkte en kracht met het verlies van jullie lieve zoon en broer The en ik leven intens met jullie mee gr van ons

Wim Poorts - 28-07-2022

Dat is schrikken Johan altijd een vriendelijke jongen en altijd een praatje als ik hem ontmoette. Fijn mee samengewerkt op de Boerenbond vroeger . Tiny en Gerrit en broer en zus heel veel sterkte.

Nme Hoenselaar - 28-07-2022

Jee wat schrok ik van dit bericht. Ongelofelijk... Johan overleden. Vroeger vaak mee gepraat als ik bij Nicolien was. Ik weet nog dat je je eigen plek in de bredeweg kreeg, je was er zo enthousiast over. Zo kende ik je niet, jij was altijd de serieuze grote broer, die soms met ons mee uitging. Ook al heb ik je zeker 20 jaar niet meer gezien of gesproken, ik ben je nooit vergeten, en nu neem ik je in herinnering verder mee. Ik wens Gerrit, Tiny, Nicolien, William, Heidi en hun kinderen, heel veel sterkte met dit grote verlies.


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Bericht verzonden

    Bedankt voor uw bericht; het is verzonden.