Over ons

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. De keuze van een uitvaartonderneming is niet zomaar een keuze. Alles dient goed te gaan én volgens de wens van de overledene of nabestaanden. Wij zetten ons daar graag persoonlijk voor in. 

24 uur per dag zijn wij er om u te helpen in het maken van keuzes voor een afscheid. Bovendien werken wij samen met alle verzekeringsmaatschappijen.

Info uitvaarten

Hier vindt u informatie over uitvaarten die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden.

Familiedocumenten & rouwkaarten

Even voorstellen

 • John Jacobs

  Dag, ik ben John Jacobs, 55 jaar oud en geboren in Groesbeek. Als kind ben ik opgegroeid met het uitvaartvak, want ik heb de uitvaartonderneming van mijn vader overgenomen. Ik ben getrouwd met Gemma en we hebben twee kinderen: Teun en Pim.

  Ik vind het belangrijk dat al onze diensten voor u tot in de puntjes verzorgd zijn. Ik zet mij daar graag voor in.
 • Gemma Jacobs

  Ik ben Gemma Jacobs, getrouwd met John. Ik ben 55 jaar oud en in Groesbeek – Breedeweg geboren.
  Begin jaren ‘90 ben ik in het bedrijf mee gaan werken. Ik beleef het nog steeds als een plezierige uitdaging de afspraken goed voor u te regelen. 

  Ik doe vooral administratief werk en verzorg de koffie/condoléance diensten in Uitvaartcentrum Sion. Wanneer u ons belt, zult u mij vaak aan de telefoon krijgen.
 • Winy de Kleyn

  Ik ben Winy de Kleyn, 53 jaar, en woon sinds twee jaar in het mooie Mook, grenzend aan Groesbeek. Sinds begin 2017 ben ik als uitvaartverzorgster werkzaam bij de firma Jacobs. Na jarenlang te hebben gewerkt als facilitair manager in de ouderenzorg heb ik de overstap gemaakt naar de uitvaartbranche.

  Ik vind het een uitdaging om het afscheid van een naaste samen met de familie vorm te geven. Voor mij is het belangrijk dat iedereen een eigen bijdrage kan en mag leveren en dat iedere uitvaart uniek is.